jan
26

Juhééééé! Ma megkaptam a kommunikáció szak végleges lezárásához szükséges utolsó vizsgajegyemet. A Metafizika volt az utolsó az általánosan kötelező tárgyak közül, és épp 5 perce írták be a Neptunba az 5-ösömet! Igaz, hogy a tanszék egy adminisztrációs fiaskója miatt még februárban fel kell vennem a kommunikációs gyakorlatok második szemináriumát, de az már csak technikai formaság, mivel már gyakorlatban elvégeztem és jegyet is kaptam belőle.
Szóval ezzel a jeggyel hivatalosan is végeztem a kommunikáció szak tanegységeivel, így már semmi más nem hiányzik, csak az államvizsga és a szakdolgozat védése! Persze meg kell még csinálni egy nyelvvizsgát is, de annak már semmi köze nincs az egyetemi tanulmányaimhoz. Huh, boldog nap. :)
Az angol szak befejezésétől is már csak egyetlen vizsga választ el! Hihetetlen. És mindennek vége lesz júniusban! El sem hiszem! Már alig várom, hogy a kezemben tarthassam a diplomám!
Előre csajszi! Már nincs sok hátra!

A bejegyzés trackback címe:

https://within.blog.hu/api/trackback/id/tr772027764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása