jún
18

Szép az élet!

| Szerző: Liz@Bunny | 10:09 am

Talán irónikus, hogy ezt a mondatot épp egy esős reggelen írom, de éppen ezért ez a gondolat egy nagyon jó példa arra, hogy a boldogság nem feltételekhez kötött. :)

A mai napom is épp úgy indult, mint a többi mostanság. 5.50-kor kiugrottam az ágyamból, felhúztam a futócipőm és kikocogtam a Városligetbe egy nagy körre, hogy a mai napot is úgy kezdhessem, hogy először jól gatyába rázom a testem és a lelkem egy frissítő futással és a felkelő nap sugaraiban való gyönyörködéssel, ahogy átszűrődik a Hősök terén magaslesen kémlelő angyal szárnyai között. Bár az izmaim nem mindig tapsikolnak az ötletért, és sokszor már 10 perc után elérek a holtponthoz, de sosem adom fel. Csak azért is tovább gyűröm a métereket, mert tudom, hogy minden reggellel egyre könnyebb lesz. Ilyenkor még szinte teljesen kihalt a park is, így tisztán hallani a madarak csicsergését, és reggel 6-kor még a levegő is üde és kellemesen hűvös. Ahogy az utcákon elfutok egy-egy ember mellett, mindenki elismerőén néz rám, miközben valószínűleg azt gondolja: "Na, ehhez is elég hülyének kell lenni, hogy az ember hajnalok hajnalán már ilyesmivel gyilkolja magát...". :)

A legjobb része mégis az, amikor a parkból kiérve keresztülfuthatok a teljesen üres és ezért hatalmasnak tűnő Hősök terén. Az ég általában tiszta, és a nap sugarai megvilágítják a burkolat köveit a tér szélén sorakozó szobrok mögül. Ilyenkor úgy érzem, mintha az egész világ az enyém lenne! Ezért az érzésért kelek fel minden nap hajnalban! Mikor már a tér közepe felé járok, olyan felszabadítóan boldog érzés fog el, hogy mostanában szokásom lett ezt mindig valamilyen módon ki is fejezni a saját szerény módomon. :) Az egész egy spontán cigánykerékkel kezdődött az előző héten. Mivel az akkor és ott tökéletes és megismételhetetlenül szuperül sikerült, ezért azóta mindig mást találok ki. A "kitalálni" talán nem is olyan jó szó itt, hiszen mindig mindegyik spontán és az aktuális sugallat és érzés szüli. Ma például sasszéztam egyet a szobrok felé fordulva, majd az Andrássy út felé, aztán ugrottam párat, és már meg is volt a mai móka. :)

És ezen az esős napon a világ és annak a pár, szerencsés(!) blogolvasónak a boldogságára ajánlom a mai nap dalát. :))) Én egész nap ezt hallgatom! Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://within.blog.hu/api/trackback/id/tr62090870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása